BANNER

Benvinguda

Com ja sabeu, la Jornada de Cirurgia als Hospitals de Catalunya i d'Infermeria en Cirurgia d'enguany es durà a terme el proper mes d'Octubre a casa nostra, a Martorell.

Realment no ha estat una empresa senzilla, el moment econòmic, la situació del país, i la gran quantitat d'esdeveniments que es proposen arreu, fan difícil dissenyar un programa científicament interessant al mateix temps que disposi d'un atractiu per tots els cirurgians i infermeres, i sobretot pràctic i que permeti promoure l'aprenentatge i millorant en el dia a dia. També, com en anteriors edicions, ens trobem conjuntament amb la infermeria quirúrgica, ja que pensem que l'evolució de la cirurgia és cosa de tots i a tots ens interessa.

Per aquests motius, hem intentat incloure en el programa una taula amb el més recent en avenços de cirurgia, bàsicament lligat a la tecnologia, combinat amb un espai d'Actualitzacions en Cirurgia, a on intentarem posar al dia alguns dels aspectes quirúrgics més habituals, però que segueixen evolucionant i sense oblidar les aportacions dels cirurgians i les infermeres dels nostres hospitals als quals hem intentat estimular amb la incorporació de premis a les millors comunicacions.

Hem fet un esforç important per organitzar la Jornada i perquè sigui atractiva. Agraïm el suport del nostre Hospital, la col·laboració de la Societat Catalana de Cirurgia i de la seva Junta i també la del grup de Caps de Servei de Cirurgia dels Hospitals de Catalunya i Direccions d'Infermeria que ens han ajudat i aconsellat des del començament per poder arribar a bon port.

I com sempre volem agrair des d'aquestes línies la col·laboració de la indústria, ja que sense ells res de tot el que plantegem fora possible.

Us hi esperem a tots per fer d'aquesta Jornada el reflex de què és i a on està la cirurgia del nostre país.

Benvinguts a Martorell.

Sra. Miriam Algarra i Dr. Josep Rius
GRUPO PACIFICO

SECRETARÍA TÉCNICA

Maria Cubi, 4 - Pral.
08006 Barcelona
Tel. 93 238 87 77
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
CIRURGIA 2018 | Tots el drets reservats